Başkan Karabacak hain saldırıyı kınadı

Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkan Muharrem Karabacak , İstanbul’da meydana gelen hain saldırıyı kınadı.
Başkan Karabacak hain saldırıyı kınadı

Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkan Karabacak, "Kalleşce ve haince yapılan saldırıyı düzenleyenler, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki, bu aziz millet hiçbir zaman  bunlara prim vermeyecektir’’dedi.

Türkiye’yi yasa boğan İstanbul’daki hain terör eylemini lanetleyen Karabacak ;” İstanbul’da meydana gelen 30  Emniyet mensubu ve 8 sivil vatandaşımızı şehit verdiğimiz  mübarek mevlit kandilinde bu saldırıyı düzenleyenler, Ülkemizin birlik, beraberliğine hedef alanlar ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki, bu aziz millet hiçbir zaman vatan hainleri ve kalleşlere  asla fırsat vermemiştir, vermeyecektir. Türkiye’nin yükselişine engel olamayacaklardır. Birliğimize kast edenler tarih boyunca yok olup gitmiştir, gidecektir. Devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine yönelik kararlı mücadelesi bunun en büyük göstergesidir. Türkiye Cumhuriyeti ve bu Aziz  Türk Milleti bu hain terör örgütlerinin kökünü kazıyacak, Milletimizin başı sağ olsun. Teröre lanet olsun.