Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaretler sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yeni Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif ve Medeniyet Derneği Kocaeli İl Temsilcisi...
Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaretler sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yeni Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif ve Medeniyet Derneği Kocaeli İl Temsilcisi yönetimleriyle bir araya geldi.

Gebze bölgesinde oto sanayi olarak esnaflık yapan ve artık talepleri olan Sanayi Sitesi için çalıştıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, "TOKİ ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda esnafımızla her türlü işbirliğini yapacağız. Yer konusunda belli bir aşamaya geldi. Tarafların bir araya gelmesi noktasında da bir çalışma yapacağız. Daha ferah ve konforlu çalışma alanın oluşturulması için TOKİ başkanı nezdinde girişimlerimiz devam ediyor. Vatandaşımıza daha güzel alanlarda hizmet alması, esnaflarımızın güzel imkanlarda halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermesi için hep birlikte çalışacağız. İnşallah güzel sonuçlar alacak, Gebzeli araç sanayisinde çalışan kardeşlerimizin de taleplerine cevap vermiş olacağız" dedi.

Görüşmeler karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaretler sürüyor

Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaretler sürüyor

İHA