Başkan Kayda’nın oğlu dünyaevine girdi

Manisa'nın Salihli ilçesi Belediye Başkanı Zeki Kayda ve eşi Sevgi Kayda'nın Elektrik Elektronik Mühendisi büyük oğlu Yiğit Kayda Fizik Mühendisi Ayça...
Başkan Kayda’nın oğlu dünyaevine girdi

Manisa'nın Salihli ilçesi Belediye Başkanı Zeki Kayda ve eşi Sevgi Kayda'nın Elektrik Elektronik Mühendisi büyük oğlu Yiğit Kayda Fizik Mühendisi Ayça Züber ile evlendi.

Gümüş Kafe'de yapılan düğünde çiftin nikahını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kıydı. Genç çifti bu mutlu günlerinde protokol üyeleri ve Salihli'nin ve çevre ilçelerin önde gelenleri ile yakınları ve davetliler yalnız bırakmadı.

Genç çiftin nikah şahitliğini ise MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Umut Yabanlı ve Hatice Ünal yaptı.

Nikah töreninde Evlilik Cüzdanını geline veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek "Bugünden itibaren, ölünceye kadar birlikte eş olarak birlikte yaşayacaksınız. Temennimiz bu millete, bu vatana hayırlı evlat vermenizdir. Sizleri yetiştiren anne ve babalarınıza böyle evlatlar yetiştirdiği için tebrik ediyorum. Sizlerde onları hayırlı torunlara mutlu edeceksiniz" dedi. Başkan Ergün "Sevgi mutluluk ister, sevgi güzellik ister, sevgi sadakat ister, ama her şeyden önemlisi karşılıklı saygıyı hiçbir zaman için birbirinize olan bu süreçte yitirmeyin. Saygıyı yitirmediğiniz sürece en güzel günler sizin olacaksınız. Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Başkan Kayda’nın oğlu dünyaevine girdi

Kaynak: