Başkan Köksoy’dan 30 Ağustos mesajı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.
Başkan Köksoy’dan 30 Ağustos mesajı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın sadece Türkiye halkı için değil, batı sömürgeciliği altında ezilen tüm milletler için bir örnek olduğunu kaydeden Başkan Köksoy, "30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran milletimizin birlik ve beraberlik içinde vermiş olduğu, inançlı onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir.

Bu zafer milletimizi hep güçlü ve dimdik ayakta tutmuştur.

15 Temmuz hain darbe girişimi ve son zamanlarda artan terör olayları; Ülkemizin birliğine, dirliğine ve bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan hain saldırılar, aziz milletimizin geçmişinden aldığı ilham ve şehitlerimizin bıraktığı mukaddes emanet bilincinin idrakiyle yok edilmiş, milli birlik ve kardeşlik şuuru doğrultusunda bağımsız yaşama azim ve kararlılığının ebediyen süreceği bir kez daha tescillenmiştir.

Aziz Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan, bu vatanı, Milletimizin azmi ve gayreti sayesinde her geçen gün daha ileri daha kalkınmış daha da güçlenerek, Gazi Mustafa Kemal'in hedeflediği, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir.

Ülkemizin güçlü, Milletimizin huzurlu olması, Şehitlerimiz" inde Ruhunu şad edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerimle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Ardahanlı hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zafer yolunda canlarını feda eden İstiklal Savaşı kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." dedi.

Kaynak: