Başkan Mehmet Güney, destek bekliyor

Anadolu Selçukspor’da başkan Mehmet Güney, Fethiyespor galibiyetinin kendilerini üst sıralara yaklaştırdığını söyledi. Güney, Kırırkkalespor maçı için Konya şehrinden destek beklediklerini de belirtti
Başkan Mehmet Güney, destek bekliyor

Fethiyespor maçının ardından ligin üst sıralarında yer alan takımlarla aradaki puan farkının biraz daha azaldığına dikkat çeken Başkan Mehmet Güney, “Küme düşme hattında yer alan ve bu psikoloji ile bizim karşımıza mutlak kazanmak için çıkan rakibimiz karşısında alınan galibiyet çok önemli. Bu anlamda teknik kadromuzu ve futbolcularımızı kutluyorum. Kendi evimizde aldığımız üst üste iki galibiyetin daha anlam kazanmasını sağlayan Fethiyespor deplasman galibiyeti, kalan haftalar için futbolcularımıza yeni motivasyon kaynağı oldu. Ligin üst sıralarında yer alan takımlarla aramızdaki puan farkının azaldığını görüyoruz. Bu hafta iç sahada oynayacağımız Kırklarelispor maçını kazanmamız durumunda bu fark biraz daha kapanacak’’ şeklinde konuştu.

‘ROTASYON İVME KAZANDIRDI’

Takım içinde yapılan rotasyon sonucu yeni bir ivme kazandıklarını da sözlerine ekleyen Güney, ‘’Takımımız yoluna kayıpsız devam etti. Sezon başında kurulmuş olmasına rağmen çok iyi bir uyum yakalayan ve sanki yıllardır birlikte oynuyormuşçasına bağlılık gösteren oyuncu gurubumuz bizi gelecek adına çok ümitlendiriyor. Her zaman söylediğimiz gibi genç futbolcularımızın gelişimi bizim önceliğimiz. Ancak bununla birlikte Türkiye liglerinin en genç kadro yapısı ile sportif başarının da gelmesi ülkemiz futbolu adına bir örnek olacaktır. Futbolcularımız İnşallah hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağımız Kırklarelispor müsabakasından galip ayrılarak ligde hak ettikleri konuma yükselecekler. Bu zorlu müsabakada Konya şehrinin desteğini de yanımızda görmek istiyoruz ” dedi.