Başkan Neşet Tarhan: “Tepeköy şeftalisini markalaştıracağız”

Mersin'in merkez Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tepeköy Mahallesi şeftali üreticilerinin sorunlarını gidermek için çalışma yapacaklarını belirterek,...
Başkan Neşet Tarhan: “Tepeköy şeftalisini markalaştıracağız”

Mersin'in merkez Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tepeköy Mahallesi şeftali üreticilerinin sorunlarını gidermek için çalışma yapacaklarını belirterek, "Tepeköy şeftalisinin patentini alarak markalaştıracağız" dedi.

Başkan Tarhan, ilçeye bağlı kırsal alandaki mahalleri ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Tepeköy, Sarılar ve Kuzucubelen Mahallelerini ziyaret eden Tarhan'a, Belediye Başkan Yardımcı Eşe Şamiloğlu, meclis üyeleri, birim müdürleri ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

İlk ziyaretini Mezitli merkeze yaklaşık 60 kilometre mesafede bulunan Tepeköy'ü ziyaret ederek başlayan Tarhan, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Daha sonra mahalleyi gezerek incelemelerde bulunan Tarhan, burada yaptığı açıklamada, "Bugün buraya sizlerin sorunlarını dinlemeye ve Tepeköy Mahallesi'ne neler yapabiliriz, bunlara bakmaya geldik. Geçenlerde bir grup arkadaş yanıma gelerek şeftali üretimi ile ilgili sıkıntılarını anlattı. Bizler de şimdi bu sorunları nasıl çözümleyebiliriz diye konuşmaya yanınıza geldik. Buranın şeftalisini "Tepeköy Şeftalisi" olarak patentini alacağız ve markalaştıracağız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Sarılar ve Kuzucubelen Mahallelerinin sakinlerini de ziyaret eden Başkan Tarhan, sadece seçim zamanlarında değil, her zaman ziyaret edilip, mahallerin sorunları hakkında bilgi alınması ve çözümlerinin bulunması gerektiğine dikkat çekti.

Kaynak: