Başkan Özaltun, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı.
Başkan Özaltun,  belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi'nin hizmet binası, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri, İkmal Bakım ve Kademe birimlerinde görev yapan personelle bir araya gelerek tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma programına Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, birim müdürleri ile belediye çalışanları tam kadro halinde katıldı. Bayramlaşma programında birimleri tek tek ziyaret ederek personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı konuşmada, tüm personelinin geride kalan kurban bayramını tebrik etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ziyaretinde çalışanlara hitap eden Özaltun, belediyecilik hizmetinin bayramı, tatili olmayan bir çalışma gerektirdiğini ifade ederek, "Çünkü, hizmet sektöründekiler vatandaşımızın devamlı hizmetinde olmak durumunda olduğu için nöbetleşe dönüşümlü olarak sizler de çalışmak durumundaydınız. Sizler çalışarak Beyşehir'i bayramda da tertemiz pırıl pırıl yaptınız" dedi.

Beyşehir'de mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin de eklenmesiyle toplam 67 mahalleye birden hizmet vermek durumunda olduklarını hatırlatan Özaltun, Belediye'nin bayram günlerinde çalışan diğer birimleri gibi temizlik işleri yürüten personelinin de özveriyle faaliyet göstererek takdir edilmesi gereken başarılı bir çalışmaya imza attığını söyledi.

Ortada bir başarı varsa bunun herkesin ortak başarısı olduğunu dile getiren Özaltun, "Hep söylediğimiz şey; ortada bir başarısızlık varsa, bu hepimizin başarısızlığı. Ortada bir başarı varsa da hepimizin başarısıdır. Görüldüğü üzere Kurban Bayramı'nda herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Allah'a şükürler olsun ki tertemiz bir ilçede, bir problem yaşamadan bu Kurban Bayramı'nı da idrak ederek geride bıraktık" diye konuştu.

Kaynak: