Başkan Özaltun, patlak lastikle yarışarak kupa kazanan Şam'ı kutladı

Kızılcabölük Off Road Oyunları'nda lastiğinin patlamasına rağmen yarışı sürdürerek 3'üncü olan Beyşehirli off-road pilotu Haceli Şam, Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun'u ziyaret etti
Başkan Özaltun, patlak lastikle yarışarak kupa kazanan Şam'ı kutladı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde düzenlenen  Kızılcabölük Off Road Oyunları'nda lastiğinin patlamasına rağmen yarışı sürdürerek 3’üncü olan Beyşehirli off-road pilotu Haceli Şam, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret etti

Özaltun, patlak lastiğe rağmen yarışı bırakmayarak derece elde eden Şam’ın başarısının takdire şayan olduğunu söyledi.

İlçe dışında Beyşehir’i temsil eden isimlerin tüm spor branşlarında madalyalarla, kupalarla ilçeye dönmesinin arzusunda olduklarına vurgu yapan Özaltun, şunları kaydetti: 

"Tabi farklı branşlarda ilçemize kupa ve madalyalar gelmeye devam ediyor. Başarı getiren sporcularımızı belediye olarak ödüllendirmeye devam ediyoruz. Son olarak Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Offroad Kulübü olarak Pamukkale’deki yarışlara katıldık. Buradaki yarışlara yaklaşık 60 offroad aracı kullanıcısı katıldı. Bu yarışta Beyşehirli pilotumuz Haceli Şam üçüncü oldu. Aslında hedefimiz birincilikti. Ama pilotumuz ön lastiğinin patladı. Normalde yarışmayı terk etmesi gerekirken, bana vermiş olduğu söze istinaden patlak lastikle yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Eğer lastiğimiz küçük bir talihsizlik sonucu patlamamış olsaydı, bugün üçüncülük kupası değil birincilik kupası bizim olacaktı. Başarılarının devamını diliyorum.”  

 Şam ise yarışmalarda hedefinin her zaman birincilik olduğunu dile getirerek, "İki etaptı yarışın, birinci etabında lastiğimiz patladı. İki üç kilometre boyunca patlak lastikle gittik. Tekrar lastiğimizi değiştirdik, o şekilde devam ettik yarışımıza. Üçüncülük derecesi aldık. Bugüne kadar Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen offroad yarışlarında 17 birincilik derecem bulunuyor. Bu talihsizlik yaşanmasaydı, birincilik yine kaçınılmazdı." dedi.