Başkan Özaltun’dan, hayırsever Akkanat ailesine yatırım teşekkürü

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Ali Akkanat Kampüsüne yeni yatırımlar yapacak hayırsever Akkanat ailesine teşekkür etti.
Başkan Özaltun’dan, hayırsever Akkanat ailesine yatırım teşekkürü

Başkan Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir'in son dönemde yükseköğrenim noktasında geldiği aşamaya dikkat çekti. Beyşehirli hayırsever işadamları Ali ve Kamil Akkanat'ın Beyşehir'deki ilk ve ortaöğretim kurumları ile yükseköğrenim kurumlarına bugüne kadar yaptığı dev yatırımlara işaret eden Başkan Özaltun, "Hayırsever iş adamımız Ali Akkanat'ın Selçuk Üniversitesi(SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Kampüsüne Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu hizmet binası ile yeni bir sosyal hizmet binası kazandıracağına yönelik aldığımız haberler, tüm ilçemiz halkı gibi bizleri de fazlasıyla memnun etmiştir. Başta Ali Bey olmak üzere, Kamil Akkanat Bey ve tüm Akkanat ailesine bu anlamda şükran ve minnetlerimi sunuyor, teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Özaltun, halen değişik fakülte ve yüksekokullarında 3 bin 500'e yakın öğrencinin yükseköğrenim gördüğü Beyşehir Ali Akkanat Kampüsünün hayata geçirilecek bu yeni yatırımlarla daha da büyüyüp gelişeceğini belirterek, "Yükseköğrenimde ülkemizin ve ilimizin gözbebeği bir konuma gelen Beyşehir Ali Akkanat Kampüsümüze geçtiğimiz yıllarda Selçuk Üniversitesi bünyesinde kazandırılan Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu da bünyesine dahil edilen acil yardım ve sosyal hizmetler bölümü ile yeni eğitim yılında 4 yıllık olarak yükseköğrenim hizmeti vermeye başlayacaktır. Bu vesileyle ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu hizmet ve yatırımların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.