Başkan Özer'den bayram mesajı

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Özer'den bayram mesajı

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, yayımladığı kutlama mesajında ''Tüm vatandaşlarımızın birlikte bayram yapabilmesi için küslükleri unutup, çocuklarımıza bayramın anlamını öğretmeli ve yetimlerimizi de unutmamalıyız'' dedi.

Özer, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:

"'Mübarek Ramazan-ı Şerif-i geride bırakmış bulunmaktayız. Rabbim daha nice ramazanlara hayırlarla erişmeyi tüm İslam Alemine nasip eylesin inşaallah... Onbir  ayın sultanı olan ramazan, kulluğumuzu sorgulayarak onardığımız, kendimize çeki düzen verdiğimiz, bizleri yeniden biçimlendiren, ahlak ölçüleriyle canlandırmış olduğumuz dostluk, kardeşlik ,akrabalık ve komşuluk ilişkileriyle paylaşımın arttığı verimli bir ay olmuştur. Ramazan, unutulan dostlukları, komşu ve akrabalarımızı, fakir ve fukarayı görüp gözetmeyi, onların sevinçlerine olduğu kadar kederlerine de ortak olmayı bizlere öğretmiştir. Ramazanın bitişiyle bizlere hediye olarak verilen  Ramazan Bayramımız Mübarek olsun. Rabbim nice bayramları vatanımıza, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile kılsın" 

Mesajında terör olaylarına da değinen Mustafa Hakan Özer, "Bu mübarek günde şehitlerimize  rahmet, şehit ailelerimize sabırlar diliyorum.Terörün her türlüsünü lanetliyor ve şiddetle kınıyorum. Birlik ve beraberliğimize kast etmeye çalışanlar emellerine asla ulaşamayacaklardır" dedi.