Başkan Özer’den Bayram mesajı

Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı M. Hakan Özer, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında ‘ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin bayramı olalım’ diyerek şunları ekledi:
Başkan Özer’den Bayram mesajı

‘Karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşliğin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluğunu yaşıyoruz. İman kardeşliğinin kendini gösterdiği, bütün değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Ramazan Bayramı, insanların birbirleri ile olan dargınlıklarını unuttuğu ve kardeşçe kucaklaştıkları zamanlardır. Bayramlar her yıl yaşanan sıradan tatil günleri değil, toplumsal birliğin hatırlandığı dayanışma günleridir. Yoğun yaşam temposu içinde dostlarımızı, akrabalarımızı arama, onlarla görüşme fırsatı bulamayan bizlere, birlikte olma imkanı vermektedir. Bayramlarda varlık sebebimiz olan anne ve babalarımızı, bizimle birlikte hayatın yükünü taşıyan eşlerimizi, evlerimizin neşesi olan çocuklarımızı sevgiyle saralım. Yetimlerin, yoksulların, yaşlılarımızın, ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizin bayramı olalım.

Bu mübarek günlerin tüm insanlığa barış ve sevgi getirmesini temenni ederek İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, ülkemiz ve milletimiz için huzurlu nice bayramlar dilerim’.