Başkan Özgüven: “Devlet yönetiminde millet esastır”

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Konya Milletvekili Halil Etyemez Orhaniye, Doğu Alagöz, Aziziye, Zengen ve Yeniköy mahallelerini ziyaret ederek referandumda destek istediler.
Başkan Özgüven: “Devlet yönetiminde millet esastır”

Bu referandumun Türkiye için dönüm noktası olduğun vurgulayan Büyüktorun:” Yıllardır bizi dışarıdan kontrol ettiler, ne zaman başımızı kaldırmaya kalksak bir sürü bahaneyle ve terör mihraklarıyla üzerimize geldiler. Ama bu aziz Millet ecdadına yakışır bir tavırla bunların üstesinden geldi. Hayır dediğinizde kimlere hizmet edeceğinizi çok iyi düşünün, 15 Temmuz’u daha unutmadık.” dedi.

Biz Milletin efendisi değil hizmetkarıyız diyen Başkan Özgüven:” 16 Nisan hainlerin demokrasiyle terbiye edileceği tarihtir. O gün Milletimizin en doğru kararı vereceğinden hiç şüphemiz yok. Bizim düşüncemizde Devlet Yönetimi’nde Millet esastır ve bu Milletin iradesine geçmişte olduğu gibi pranga vurdurmayız. Gelin hep beraber güçlü, özgür, ayakları yere basan ve büyük Türkiye için “EVET” diyelim.” dedi.

Konya Milletvekili Halil Etyemez ise: ”Vesayet sistemi tıkanmıştır, darbelerin anayasası vadesini doldurmuştur artık bu Ülke kabuğuna sığmıyor. Güçlü ve Büyük Türkiye yolunda engellere takılmadan 2023, 2053, 2071 hedeflerine yürüyen ve söz dinleyen değil söz söyleyen bir Devlet Yönetimi’ne “EVET” demeliyiz.” dedi.