Başkan Pekyatırmacı basın bayramını kutladı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında , “Halkın haber alması amacıyla 24 saat özveriyle çalışan basın camiasının bayramı kutlu olsun” dedi.
Başkan Pekyatırmacı basın bayramını kutladı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada; “Halkın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan gerek yerel, gerek ulusal basında hakkıyla görev yapan basın çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Basın sektörü zor ve meşakkatli bir alandır ve günün 24 saati görev başında kalmayı gerektirir. Toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getiren basın çalışanlarımız, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektir" dedi.

Başkan Pekyatırmacı mesajının sonunda, "Özelde ilimiz ve ilçemizle ilgili haberlerde birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, duyarlı, özverili ve sorumlu habercilik anlayışıyla basın sektörüne emek veren tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.