Başkan Pekyatırmacı öğrencilere müjde verdi!

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Selçuklu Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Büyük Kudüs Akademisi projesinin bünyesinde yarışma birincilerine sertifikalarını takdim etti.
Başkan Pekyatırmacı öğrencilere müjde verdi!

Selçuklu Gençlik Meclisi’nin Kudüs ile ilgili farkındalığı arttırmak için düzenlediği Büyük Kudüs Akademisi çerçevesinde Büyük Kudüs Akademisi projemize katılan ve eğitimlerini tamamlayan 1. Grup Lise Öğrencilerine katılım sertifikaları Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı tarafından verildi.

Son Gün 3 Ekim

Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Büyük Kudüs Akademisi Projemizde 2. Grup Üniversite öğrencileri için son başvuru tarihinin 3 Ekim olduğunu açıkladı.

45 öğrenci Kudüs’e gidecek

Başkan Pekyatırmacı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada: " Selçuklu Gençlik Meclisi Kudüs Çalışma Grubumuz tarafından düzenlenen Büyük Kudüs Akademisi projemize katılan ve eğitimlerini tamamlayan 1. Grup Lise Öğrencilerimize katılım sertifikalarını verdik.

Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve eğitim veren hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Büyük Kudüs Akademisi Projemizde 2. Grup Üniversite öğrencilerimiz için son başvuru tarihimiz ise 3 Ekim. Başvuru linkine @selcuklugenclik sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Projemizin 2. Grup eğitimleri de tamamlandıktan sonra gerçekleştirilecek sınavda başarılı olan 20 lise ve 25 üniversite öğrencisi olmak üzere toplam 45 öğrencimizi Kudüs’e götüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :