Başkan Pekyatırmacı,“ Selçuklu’da hemşerilerimizle güçlü bir bağımız var”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Hüsamettin Çelebi Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Cuma namazını Akabe Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla sohbet etti.
Başkan Pekyatırmacı,“ Selçuklu’da hemşerilerimizle güçlü bir bağımız var”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği ve vatandaşlarla istişare ederek Selçuklu’ya daha iyi hizmet verebilmenin hedeflendiği Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Hüsamettin Çelebi Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı Akabe Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle görüşerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya, Selçuklu İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri de eşlik etti.

baskan-pekyatirmaci-selcukluda-hemserilerimizle-guclu-bir-bagimiz-var.jpeg

Pekyatırmacı,“ Selçuklu’da hemşerilerimizle güçlü bir bağımız var”

Yapılan hizmetlerin tümünde planlı gelişmeye ve bölgenin ihtiyaçlarına önem verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “Selçuklu’da belediyecilik hizmetlerini yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapıyoruz. Selçuklunun her bölgesinde ihtiyaçlar doğrultusunda altyapıdan, eğitime, sağlıktan spora kadar önemli yatırımları mahalle sakinlerimiz ve mahalle muhtarlarımızla yapılan istişareler neticesinde kazandırıldık. İlçede hemşehrilerimizin fikirlerinin yapılan çalışmalara yön vermesi bizim açımızdan önemli. Güler yüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışı ile hizmet ürettiğimiz Selçuklu’da hemşerilerimizle güçlü bir bağımız var. Her fırsatta bir araya gelerek yapılan hizmetleri anlatıyor, onların talep ve önerilerini almaya devam ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :