Başkan Tollu’dan Kuran Kursu öğrencilerine hediye

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mahallelerde yaz döneminde açılan Kuran Kurslarına katılan öğrencilere, aralarında bisiklet, tablet...
Başkan Tollu’dan Kuran Kursu öğrencilerine hediye

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mahallelerde yaz döneminde açılan Kuran Kurslarına katılan öğrencilere, aralarında bisiklet, tablet ve topun da bulunduğu hediyeler dağıttı.

Başkan Tollu, Kuran Kursu öğrencilerine hediye dağıtmak üzere Sarıkaya Yaz Kuran Kursu'nu ziyaret etti. Ziyarete, bisiklet, tablet, top, çikolata ve farklı hediyelerle gelen Tollu, çocukların sevinç gösterileriyle karşılandı. Dini ve milli eğitime her zaman destek olduklarını söyleyen Tollu, yaşıtları gününü gün ederken bu gençlerin gösterdiği özverinin takdirle karşılanması gerektiğini vurguladı. Yaz aylarında Kuran öğrenmeleri için kurslara devam eden öğrencileri bu konuda teşvik etmek amacıyla eskiden gelen bir geleneği sürdürdüğünü belirten Tollu, "Yaşıtları internet başında vakit öldürürken, burada dinini, diyanetini öğrenmeye çalışan gençler, bu ülkenin geleceği olan gençlerdir. Hepsini tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum. Gençlerimizin ve çocuklarımızın her türlü eğitimlerini en iyi şartlarda almaları için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çünkü kaliteli insanlar bu tür eğitimleri alarak kendilerini yetiştiriyor. Biz bu düşüncelerle okullarımıza, Kuran kurslarımıza ve camilerimize her türlü desteği veriyoruz. Yaptığımız hizmetleri bu ülkenin geleceği için, kendi geleceğimiz için yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ancak eğitimi bir bütün olarak ele almalıyız, öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere de birçok görev düşüyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi başıboş bırakmamalıyız" dedi.

Başkan tollu, daha sonra öğrencilere hediyelerini dağıttı.

Kuran Kursu Hocalarından Lokman Seyran da Tollu'ya teşekkür ederek, verilen hediyelerin çocukların eğitime daha iyi sarılmaları ve devamlılık göstermeleri için kullanılacağını söyledi.

Başkan Tollu’dan Kuran Kursu öğrencilerine hediye

Kaynak: