Başkan Toru Loras Pazar Yeri'ni denetledi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’nde yapılan pazar alanı halkın kullanımına açıldı.
Başkan Toru Loras Pazar Yeri'ni denetledi

Parke ve bordürle kaplanan pazar alanında incelemelerde bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram genelinde vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde alışverişini yapabilmesi için pazaryerlerinde çalışmaların ve denetimlerin sürdüğünü söyledi.
Meram Belediyesi, halkın daha rahat alışverişini yapabilmesi için pazaryerlerinde parke ve bordür çalışması yapıyor. Bu kapsamda Loras Mahallesi’nde bulunan pazar alanı parke ve bordürle kaplanarak halkın kullanımına açıldı. Pazaryerinde incelemelerde bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, esnafla sohbet etti.

“HALKIMIZ ALIŞVERİŞİNİ HUZUR İÇERİSİNDE YAPABİLİR”
Meram genelinde vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışverişini yapabilmesi için pazaryerlerinde denetimlerin devam ettiğini belirten Başkan Toru, “Sadece denetim değil, aynı zamanda pazaryerlerimizde altyapı, parke ve bordür çalışması, çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Bu çerçevede Loras Mahallesi pazar alanında çalışma yaptık. Pazar alanımızda asfalt, parke ve bordür çalışması yoktu, ham bir haldeydi. Şu anda parke bordür çalışması tamamlandı. Pazar alanımız daha düzgün bir şekilde halkımızın istifadesine sunuldu. Bu Pazar alanıyla birlikte temizliği, gıdaların, satılan ürünlerin kontrolü yapılıyor. Halkımız pazaryerlerinde alışverişini güvenilir, sağlıklı, emniyet ve huzur içerisinde yapabilir. Bu anlamda ekiplerimiz 24 saat hizmetlerine devam ediyor” dedi.