Başkan Toru’dan teşkilat mensuplarına iftar

Başkan Toru’dan teşkilat mensuplarına iftar

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti il ve Meram İlçe Teşkilatı’nın yöneticileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. 


İftar programına, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Konya İl Başkanvekili Abdülkadir Özöğür ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik ve Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları katıldı.

"RAMAZAN AYI İSLAM DÜNYASININ KURTULUŞUNA VESİLE OLSUN"
İftar yemeğine katılımları nedeniyle tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Hepimiz aynı davanın yolcuları olarak bir seçim dönemini geride bıraktık. Ramazan ayını da hep birlikte huzur içinde geçirmeyi Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Tabii ki bizler huzur içerisindeyiz ama İslam coğrafyasında; Suriye’de, Filistin’de, Arakan’da, Doğu Türkistan’da ve pek çok yerde Müslüman kardeşlerimiz zulüm altındadır. İnşallah bu Ramazan, tüm İslam dünyasının kurtuluşuna vesile olur, huzura, aydınlığa giden bir yol olur ve hepimizin dirilişine vesile olur” dedi.

AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ise, “Ramazan rahmettir, birlik beraberliktir. İftar yemeğinde bizleri bir araya getirdiği için Meram Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Etrafımızda büyük acılar yaşanıyor. Rabbim, ramazan ayı hürmetine İslam âlemine birlik ve beraberlik şuuru ihsan etsin. Tüm bu acıların da en kısa sürede dinmesi için dua ediyoruz” diye konuştu.

"AK PARTİ TÜM ÜMMETİN UMUDU"
AK Parti İl Başkan Vekili Abdülkadir Özöğür de, 7 Haziran seçimlerinde özveriyle çalışan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Özöğür, “Bu bir moladır ve yeni seçimlere hazırlıklı olmamız gerekiyor. Koalisyon sürecini hep beraber takip ediyoruz. Koalisyon olur ya da olmaz. Biz dimdik, dinamik bir şekilde ve motivasyonu tam bir şekilde teşkilatlarımızı hazır tutmalıyız. Bir sonraki seçimde daha fazla gayretle oyumuzu nasıl artıracağımızın çabasını göstermeliyiz. Oy düşüşlerinin nedenlerini araştırıyoruz ve özeleştiri yapıyoruz. Vatandaşlarımıza daha samimi ve sıcakkanlı ifadelerle yaklaşmamız gerekiyor. Daha fazla gayret göstereceğiz. Çünkü sadece Türkiye’de yaşayan insanların değil, Arakan’da, Suriye’de, Mısır’da ve diğer İslam ülkelerinde yaşayan ümmetin gözü kulağı Türkiye’dedir ve AK Parti var oldukça, dimdik durdukça onların başı öne eğilmeyecektir” şeklinde konuştu.