Başkan transferlerine güveniyor

Atiker Konyaspor’da Başkanı Hilmi Kulluk yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan transferlerine güveniyor

Sezonun ilk maçına hazır vaziyette girmek istediklerini ifade eden başkan Hilmi Kulluk, ‘Bunun için elimizden gelen gayreti yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gösteriyoruz. Amacımız kulübümüzün bir tek kuruşunu heba etmeden, isabetli ve uzun vadede kendilerinden maksimum düzeyde faydalanabileceğimiz transferleri kadromuza dahil etmek. Bu doğrultudaki çabalarımızın taraftarlarımız ve basınımız açısından da ‘olumlu ve doğru adımlar’ olarak değerlendirilmesi bize güç vermektedir’ dedi.  

‘KALİTELİ İSİMLER ALDIK‘
Konyaspor’un menfaati üzerine çalışmalar yapmaya çalıştıklarını aktaran Kulluk, ‘Akl-ı selim hareket ederek mücadele gücü, seyir keyfi yüksek bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun için hangi mevkide nasıl bir futbolcuya ihtiyacımız var ise en kısa ve kulübümüz açısından en uygun zamanda camiamıza kazandırmaya kararlıyız. Bugüne kadar diğer takımların büyük bir bölümü transfer dönemini büyük bir suskunluk içinde geçirirken Uğur Demirok, Ertuğrul Taşkıran, Yevhen Opanasenko, Marko Jevtovic gibi önemli ve kaliteli isimleri kadromuza kattık’ diye konuştu.

‘PERFORMANSLAR YÜKSELECEK’
Futbolcuların, geçen sezon ortaya koyduğu performansın çok çok üzerine çıkacaklarına inandığını söyleyen Kulluk, şunları kaydetti: ‘Mevcut kadroya dahil ettiğimiz/edeceğimiz futbolcularımızın ilk seneleri olmasına rağmen tıpkı Skubic, Milosevic ve diğer yeni transferlerimiz gibi uzun süredir yeşil beyaz forma için ter döken aidiyet hissi kazanmış ya da Türkiye’deki ilk sezonlarında gol krallığı yaşayan, üst düzey futbol oynayarak önemli takımlara transfer olan oyuncular gibi kısa zamanda uyum sağlayacaklarına inanıyoruz.’

TEKNİK HEYET VE OYUNCULARA GÜVENİYOR
‘Transfer yaparken üst düzey kaliteye sahip isimler olması noktasında sıkı bir çalışma içindeyiz’ diyen Kulluk, ‘Bu konudaki temaslarımızı nihayete erdirip transferlerimizi Türkiye ve Avrupa’daki önemli takımların tercih ettiği Hollanda’daki kamp yerimize göndereceğiz ve böylelikle sezonun ilk maçına hazır hale geleceğiz.  Son olarak; hocamıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza ve camiamıza güveniyorum. Bu sezon heyecan verici bir Atiker Konyaspor izleteceğimize olan inancımızı artırarak koruyorum’ ifadelerini kullandı.