Başkan Tutal, pazar esnafıyla buluştu

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurerle Konya'nın pazarcı esnafına ziyarette bulundu.
Başkan Tutal, pazar esnafıyla buluştu

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile birlikte pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri, pazarcı esnafı ile buluştu. Pazarda satış yapan esnaf ve vatandaşlara hayır alışverişler ve bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Tutal ve Konurer vatandaşları dinleyerek talep ve sorunlarını dinledi.

Başkan Tutal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ekim Cuma günü Konya'yı ziyaret edeceğini hatırlatarak, Konya'daki Kılıçarslan Şehir Meydanında düzenlenecek mitinge vatandaşları davet etti. 14 Ekim Cuma sabahı Saat 10.30'da Pazaryerinde araçların kaldırılacağını kaydeden Başkan Tutal, "Seydişehir'den mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımız için belediye olarak yeterli sayıda otobüs ve araçlar tahsis ettik. Cumhurbaşkanımızın Konya'da düzenleyeceği mitinge tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

Kaynak: