Başkan Tutal, Siteler Cami'inde çocuklarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesinin 7-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik hayata geçirdiği “Güle Oynaya Camiye Gel” projesine kayıt yaptıran binlerce çocuk sabah namazlarında camileri dolduruyor.
Başkan Tutal, Siteler Cami'inde çocuklarla buluştu

Sabah namazında Siteler Cami'ini dolduran çocuklara Belediye Başkanı Mehmet Tutal'da eşlik ederek ,sabah namazı sonrasında birlikte kahvaltı yaptı

Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güle Oynaya Camiye Gel” projesine kayıt yaptırarak Temmuz ve Ağustos aylarında 40 gün camide sabah namazına katılacak çocuklara bisiklet hediye edilecek.

Başlatılan proje ile çocukların cami sevgisini kazanacağını kaydeden Başkan Tutal; çocuklarımız camileri dolduruyor , büyüklerle birlikte saf tutuyor. Bu projeyi hayata geçiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a , Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'na , İlçe Müftümüz Kemal Demirel'e , bu konuda hassasiyet gösterip evlatlarımızla ilgilenen imam kardeşlerimize,çocuklarımızın ailelerine çok teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu.

Başkan Tutal,Siteler  Cami'de birim müdürleri ile birlikte eda ettiği sabah namazı sonrasında cami cemaati ve "Güle Oynaya Camiye Gel" projesine katılan çocuklara simit, poğaça ve çay ikramında bulunarak kahvaltı yaptı.

1-(2)-009.jpg

1-(13)-001.jpg

1-(19).jpg