Başkan Tutal sorunları yerinde çözüyor

Başkan Tutal sorunları yerinde çözüyor

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, haftanın belirli günleri büyük şehir yasası ile köy ve kasabalardan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine giderek  mahalle sakinleri  bir araya geliyor.

Başkan Mehmet Tutal,  Gevrekli mahallesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet  etti.  Başka Tutal’ın mahallelerine kadar gelerek kendileri ile  görüşmesi ve  sorunlarını yerinde dinlemesinden memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri başkan Tutal’a teşekkür etti.

Tutal,”Uzak mahallelerimizi yerinde inceleyerek sorunları hızlı çözüme ulaştırıyoruz. “

Büyükşehir yasası ile köy ve kasabaların mahalleye  dönüşmesi ile sorumluluk alanlarının büyüdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Birim müdürlerimiz  ile birlikte incelemelerde bulunup vatandaşlarımızın ayaklarına giderek  onların sorunlarını, taleplerini  yerinde dinliyoruz.  Seydişehir merkezde 16 ve 39 taşra  mahallenin  her sokağına hizmet etmek için çalışıyoruz. Alt yapı çalışmaları, kaldırım yapımı; ıslah çalışmaları gibi hizmetlerimiz devam ediyor.  Şehir merkezimiz de yapılan bir çok hizmeti uzak mahallelerimize de kazandırıyoruz.’’dedi.

Mahallelere gelerek  vatandaşları dinlediklerini, kendileri ile istişare yaptıklarını kaydeden  Başkan Mehmet Tutal, “İsteklerini, taleplerini alıyoruz. Yapılabilecekler noktasında istişare edilerek çalışma programımıza alıyoruz.  Mahalle sakinlerimizin bizlere destek vermeleri işlerimizi hızlandırıyor.’’şeklinde konuştu.

Yoğun mesai programı çerçevesinde Başkan Mehmet, bütün mahallerin gezerek  eksiklikleri tespit ederek  çalışmaları yerinde gözlemlediğini kaydetti.