Başkent’te uyuşturucu operasyonu: 31 kişi tutuklandı

Ankara Valiliği, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce son bir hafta içerisinde 27 ayrı olayda toplam 82 şahsa işlem yapıldığını, olaylarla...
Başkent’te uyuşturucu operasyonu: 31 kişi tutuklandı

Ankara Valiliği, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce son bir hafta içerisinde 27 ayrı olayda toplam 82 şahsa işlem yapıldığını, olaylarla ilgili 31'inin tutuklandığını bildirdi.

Ankara Valiliği, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, 18-24 Haziran tarihleri arasında uyuşturucu ile mücadeleye yönelik gerçekleştirilen uygulamalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Valilikten yapılan açıklamaya göre; uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma, satın alma, bulundurma suçları ile ilgili 27 ayrı olayda toplam 82 şüpheli şahsa işlem yapıldı. Olaylar ile ilgili olarak yakalanan şüphelilerden 31'i tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Operasyonlarda, bin 295 gram esrar, bin 728 gram eroin, 71 gram kokain, 78 adet sentetik ecstasy hap, 39 adet sentetik ecza, 5 gram afyon sakızı, 86 gram skunk maddesi, 2 adet tabanca, 2 adet şarjör ve 6 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 13 bin 690 TL ele geçirildi.

İHA