Basketbolda bu yıl milat olacak

Büyükşehir Basket yeni sezon hazırlıklarını Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda sürdürüyor.
Basketbolda bu yıl milat olacak

Büyükşehir Basket yeni sezon hazırlıklarını Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda sürdürüyor. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, bu yılın Sakarya basketbolu için bir milat olacağını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda teknik ve taktik ağırlıklı olarak çalışmalar gerçekleştiren dev adamlar, bu yıl Basketbol Süper Ligi'ne yükselmek istiyor. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, bu yılın Sakarya basketbolu için bir milat olacağını söyledi.

Akif Köse, "Takımımız yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Artık sezonun başlamasına yaklaşık bir aylık süre kaldı. Yeni sezon öncesinde birçok hazırlık maçında boy göstereceğiz. Daha sonra Federasyon Kupası gibi önemli bir organizasyonda yer alacağız. İnşallah güzel bir başlangıç yaparak sezona girmek istiyoruz. Bu kapasiteye sahibiz. Yönetim, teknik ekip, oyuncularımız ve taraftarlarımızla birlikte bu yıl tek hedefimiz olan Basketbol Süper Ligi'ne yükseleceğiz" diye konuştu.

akif-kose.jpg

Basketbolda bu yıl milat olacak

Kaynak: