Batman Belediyesi vatandaşlara hizmeti yoğunlaştırdı

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, vatandaşlara yönelik hizmetlerini yoğunlaştırdı.
Batman Belediyesi vatandaşlara hizmeti yoğunlaştırdı

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan 28 belediye arasında bulunan Batman Belediyesi, vatandaşa yönelik hizmetlerini artırdı.

Batman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin genelinde asfalt, asfalt yama, yol yapım, yol açma, kilit parke taşı, orta refüj, refüj boyama ve kaldırım yenileme çalışması yaparken, Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler de halka açık 7 parkta çalışma başlattı.

Batman Belediyesine görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Batman'ın ihtiyaç duyduğu hizmetleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Aksoy, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, kentin 7 büyük parkında eş zamanlı olarak yenileme ve yeşillendirme çalışması yaptığını belirtti.

Batman'ın özellikle yeşil alan eksikliği bulunduğunu belirten Aksoy, mevcut parkları elden geçirdikten sonra yeni parkların yapımı için de ilgili bakanlıklar ile bazı büyükşehir belediyelerinde de destek talep edeceklerini dile getirdi.

Batman'ın yollarıyla, parklarıyla, sosyal donatı alanlarıyla modern bir kent yapmak için çalıştıklarını vurgulayan Aksoy, "Batman halkına, özledikleri hizmetleri sunmak için göreve geldik. Batman'ı örnek bir kent yapmak için yoğun çaba sarf ediyoruz." dedi.