Battalgazi Belediyespor’da görev bölümü yapıldı

Malatya Battalgazi Belediyespor Kulübünde yönetim kurulu toplanarak görev bölümü yaptı.
Battalgazi Belediyespor’da görev bölümü yapıldı

Malatya Battalgazi Belediyespor Kulübünde yönetim kurulu toplanarak görev bölümü yaptı.

Geçtiğimiz hafta olağan genel kurulunu yapan Battalgazi Belediyespor Yönetim Kurulu Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şubesinde toplanarak görev bölümü yaptı. İşadamı Şahin Uslu'nun Kulüp Başkanlığına seçildiği toplantıda, Başkan Vekilliğine Nevzat Aslan, Başkan Yardımcılıklarına Mehmet Ali Doğan ve Mehmet Başer, Asbaşkanlıklara Nadir Çalık, Mustafa Zeren, Vahap Güner, Genel Sekreterliğe Bekir Toksöz, Muhasipliğe Kemal Deniz getirilirken, Futbol Şube Komisyonuna Mahmut Cücemen, Mustafa Gümüşboğa, Emir Güven, M. Ertuğrul Köse, Ömer Akköse seçildi.

Halk Oyunları Sorumlusu Kemal Deniz, Taekwondo Sorumlusu Kahraman Fırat, Boks Sorumlusu Fuat Gözeneli, Güreş Sorumlusu Adil Çulha, Tesisler Sorumlusu Hasan Van olurken yönetim kurulunun Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek takımın hedeflerini anlatma kararı aldı.

Battalgazi Belediyespor Başkanı Şahin Uslu, Malatya da alt yapıya önem veren bir kulüp olduklarını belirterek "Önce tesis sorunumuzu çözeceğiz. Alt yapı da olan genç sporcularımızın çalışacağı antrenman sahalarından başlayarak tesis sorunumuzu çözeceğiz. Kulübümüzün ihtiyacı olan Otobüsü alacağız. Kulübe gelir getirecek kaynaklar yaratıp ayağımızı yere sağlam basacağız. Önce tesisleşmeden başlayarak Battalgazi Belediyespor'u alt yapısıyla, tesisleriyle ilçemize hizmet veren bir spor kulübü haline getirmek başlıca hedefimiz olacak. Amatör liglerde mücadele eden takımlarımızın başarılı olması için çalışacağız. Battalgazi Belediyespor hedefleri olan bir kulüp olacaktır. Yönetim olarak kulübümüzü başarıya taşımak için çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: