Bay bay Kemal’den toz pembe hayal! Konya’yı alırız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gazetecilerle buluştu. Gazetecilerin yerel seçimlerle ilgili sorularını da yanıtlayan Kılıçdaroğlu Konya'yla ilgili iddialı konuştu.
Bay bay Kemal’den toz pembe hayal! Konya’yı alırız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı gazetecilerle bir araya geldi. CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre Kılıçdaroğlu, Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca organize edilen "Gazeteci Buluşmaları"na katıldı. Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde gerçekleştirilen buluşmada, Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın ile Eren Erdem eşlik etti. Kılıçdaroğlu'nun, belirli aralıklarla yapılacak "Gazeteci Buluşmaları"nda yazılı, görsel ve internet medyasının temsilcileri ile bir araya gelmeye devam edeceği belirtildi.

İYİ BİR ADAY BULURSAK KONYA DA ALINMAYACAK YER DEĞİL!

Parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan yenilginin muhalefet cephesinde ve seçmende yarattığı mutsuzluk ve umutsuzluk için “Kaybın travması çok derin oldu. Kabul etmek lazım” diyen Kılıçdaroğlu iddialı konuştu: “Evet, Konya da alınmayacak yer değil. İyi bir aday bulursak, başarabiliriz” dedi.

 Editör
Etiketler :