Baydar: "Aykut Kocaman süre istedi"

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında yarın Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Torku Konyapsor turu Konya’ya taşımayı istiyor.
Baydar: "Aykut Kocaman süre istedi"

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kupada yarın Beşiktaş ile önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Çeyrek final ilk maçında iyi mücadele ederek ve iyi bir sonuç olarak ikinci maç için Konya’ya avantajlı bir sonuçla dönmek istiyoruz. Her maçın favorisi olabilir ama maçlar sahadaki mücadele, hırs ve istekle kazanılıyor” dedi.

"BAŞARIYA GİDEN YOLDA BİZİM İÇİN ANAHTAR KELİME 'SABIR'"
Ligde tarihlerinin en iyi sezonunu geçirdiklerini ifade eden Ahmet Baydar, “Ligde ilk yarının ardından ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yaptık. Deplasmanda Akhisar Belediyespor ve iç sahada Kayserispor galibiyetlerinin ardından geçen hafta deplasmanda Galatasaray’a karşı önemli ve puan anlamında oldukça değerli bir beraberlik aldık. Başarıya giden yolda bizim için anahtar kelimenin ‘sabır’ olduğunu her fırsatta dile getirerek camiamızdan bu konuda destek istemiştik. Birlik, beraberlikle hareket edildiğinde başarının da geldiğini görmüş olduk. Daha her şey burada bitmiş değil. Önümüzde kupada ve ligde oynayacağımız zorlu maçlar ve uzunca kat etmemiz gereken bir yol var. Sezon sonunda Konyaspor’u en iyi yerde görmek istiyoruz” diye konuştu.

"AYKUT KOCAMAN SÖZLEŞMENİN UZATILMASI KONUSUNDAN BİZDEN SÜRE İSTEDİ"
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yola devam etmek istediklerini söyleyen Ahmet Baydar, “Yönetim olarak Aykut Kocaman ile önümüzdeki dönemde de devam etmeyle ilgili tasarrufumuz oldu. Hocamıza da bu teklifi götürdük. Hocamız bir müddet daha bizden süre istedi. Ancak şu ana kadar hocamızdan bir dönüş almadık. Yönetim olarak biz sözleşmeyi uzatmayı arzu ediyoruz. Taraftar olarak, camia olarak da bunun arzu edildiğini biliyoruz. Hocamızın Konyaspor’dan gayet memnun olduğunu da biliyoruz” ifadelerini kullandı.