Baydar: Sezona kaybetmeden başlamak önemli bir sonuç

Konyaspor'un Ç.Rizespor ile oynadığı sezonun ilk maçından 1 puanla ayrılan takımın haftalar ilerledikçe daha iyi olacağının sinyallerini verdiğini ifade eden Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, hakem hatalarının ilk maçta sonuca etki ettiğini söyledi.
Baydar: Sezona kaybetmeden başlamak önemli bir sonuç

Atiker Konyaspor’un galibiyet için çıktığı Ç.Rizespor maçında rakiple olduğu kadar sıcak hava ve saha zemini ile de mücadele ettiğini belirten Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Sıcak hava ve beraberindeki nem saha içerisindeki oyuncuların tamamını zorladı. Tabiki bununla beraber hibrit olan saha zemini ev sahibi ekibe biraz daha avantaj sağladı. Nitekim ilk yarıda istediği oyunu oynayan ve pozisyonlara giren ev sahibi takım oldu. Ancak ikinci yarı sahada bambaşka bir Konyaspor vardı. İstediklerini yapan, topa daha fazla sahip olan ve pozisyonlara giren takımımız golü de bularak skor avantajını yakaladı. Ancak bu dakikadan sonra maçın hakemlerinin verdiği hatalı kararlar sonuca etki etti. Rakipten çıkan topa korner verilmesi, kornere giden topa aut verilmesi, golden önce herkesin gördüğü elle oynamaya devam kararının çıkması hepsi bir araya gelince kalemizde golü gördük. Sıcak hava, saha zemini ve kötü hakem kararlarını da eklediğimizde Ç.Rizespor A.Ş. deplasmanından alınan 1 puanın sezonun ilk maçı olması nedeniyle de kötü olmadığını düşünüyorum. Teknik heyetimize ve mücadelelerinden dolayı oyuncularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ahmet Baydar, ligin en uzun deplasmanında takımı yalnız bırakmayan ve maç sonu da tribünlere çağırarak alkışlayan taraftarlara da teşekkür etti.