Bayern Münih şov yaparak şampiyon oldu

Wolfsburg - Bayern Münih maçında kazanan tarihi bir skorla Bayern Münih oldu ve Bavyera ekibi üst üste 5. kez şampiyonluğunu ilan etti.
Bayern Münih şov yaparak şampiyon oldu

Wolfsburg - Bayern Münih maçından 6-0'lık galibiyetle ayrılan Bavyera ekibi, bitime 3 hafta kala üst üste beşinci, toplamda yirmi altıncı şampiyonluğunu ilan etti.

Almanya Bundesliga'nın 31. hafta mücadelesi Volkswagen Arena'da oynandı. Bayern Münih'e galibiyeti getiren goller, 19. dakikada Alaba, 36. ve 45. dakikalarda Lewandowski, 66. dakikada Robben, 89. dakikada Müller ve 85. dakikada Kimmich'ten geldi. Öte yandan Wolfsburg't Luiz Gustavo, 78. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından oyun dışında kaldı. Beşiktaş'ın eski oyuncusu Mario Gomez, ilk 11'de başladığı mücadelede etkili olamadı ve 79. dakikada oyundan çıktı.

Bu skorun ardından Bayern Münih puanını 73 yaptı ve 2. sırada yer alan RB Leipzig ile puan farkını 10'a çıkararak şampiyonluğu garantiledi. Wolfsburg ise 33 puanla, düşme hattının hemen 1 puan üzerinde 14. basamakta yer aldı.

Bundesliga'nın 32. haftasında Bayern Münih evinde Darmstadt ile karşılaşacakken, Wolfsburg ise deplasmanda Frankfurt'a konuk olacak.