Bayır Diamond’dan personele motivasyon eğitimi

Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya Yönetici ve Çalışanlarına Unutulmaz bir motivasyon deneyimi yaşattı.
Bayır Diamond’dan personele motivasyon eğitimi

Turizm yazarı ve eğitmeni Emir Hepoğlu’nun kurucusu olduğu Motivasyon Atölyesi programı ile Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya yöneticileri ve çalışanları eğlenceli anlar yaşadılar.

Otel yönetimi ve çalışanlarının katılım sağladığı 3 gün süren ‘Motivasyon Atölyesi’, ‘Misafir İle İletişim’ ve ‘HOUSEKEEPING ACADEMY’ programları renkli anlara sahne oldu.

Yaklaşık 120 kişinin katılımı ile gerçekleşen programlarda, Atölyenin kurucusu Emir HEPOĞLU, katılımcılara İletişim , Aidiyet , Kaynaşma ve Takım Ruhu gibi programlar düzenledi.

Turizm yazarı ve eğitmen Emir Hepoğlu “Motivasyon Atölyesi” programı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, çalışanların yüksek enerjiye sahip olup daha iyi hizmet verebilmeleri için motivasyona ihtiyaç duyduklarını söyledi. Emir Hepoğlu, “Otel çalışanlarının Daha kaliteli ve daha iyi hizmet verebilmeleri için motivasyon olmazsa olmaz.’ Motivasyonu artırmaya yönelik programlar düzenliyoruz. Katılımda bulunan kişiler bu programda ekip olarak motive olmanın, kahkaha atmanın, eğlenceli anlar yaşamamın tadını aldıktan sonra kendilerindeki değişimi fark ediyorlar. Turizmi daha iyi yerlere taşımak için ülkemize gelen turistleri, onlara verdiğimiz hizmet ile kendimize hayran bırakmalıyız dedi.

Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Mıngır bu gibi eğitimler ile amaçlarının Vizyon ve Misyonlarını kendine rehber alarak Geleneksel Türk misafirperverliğini, profesyonel ekipler eşliğinde dünya standartlarının üzerine taşımak, sürdürülebilirliğini sağlamak, geliştirmek ve Bayır Hotels markasını güvenilir zincir otellere dönüştürmek bunun yanı sıra, Misafirlerimize eşsiz bir otel deneyimi sunarken, insan kaynağımızı eğitmek, geliştirmek ve ülke istihdamına katkıda bulunmak diyerek eğitimlerin artarak devam edeceğini belirtti.