Baymak’ın Ürün Eğitimi Konya’da Gerçekleşti

Baymak Türkiye genelindeki ürün eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.
Baymak’ın Ürün Eğitimi Konya’da Gerçekleşti

Her iklim yapısına uygun geniş ürün yapısıyla kullanıcıların ihtiyacına cevap veren Baymak, Türkiye genelinde verdiği ürün eğitimleri ile bayilerini ve sektörü güçlendirmeye devam ediyor. Yılın ilk altı ayında Türkiye genelinde 200 saate yakın eğitimi tamamlayan Baymak’ın bu seferki adresi Konya oldu.

Konya Makine Mühendisleri Odası’nda düzenlenen Baymak ürün eğitimi iki oturumda gerçekleşti. 3 saat süren ve 60 katılımcının yer aldığı eğitimin ilk oturumunda, ErP yönetmeliğinin sektöre etkileri hakkında bilgi verildi. Eğitimde, yoğuşmalı kombilerin faydaları, duvar tipi ve yer tipi yoğuşmalı kazanların özellikleri ve avantajları, sistem kurulum otomasyon aksesuarları, tesisat malzemeleri ve kaskad tesisat uygulamaları hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılırken, Baymak’ın hem bireysel hem de merkezi sistem ısıtma grubunda ErP yönetmeliğine uygunluğu ürün ve proje örnekleriyle detaylandırıldı.

Baymak Isıtma Grubu Ürün Sorumlusu Emre Koçkan ve Su Grubu Ürün Mühendisi Buğra Ekmekçibaşı’nın gerçekleştirdiği eğitimin ikinci oturumunda ise ısıtma sistemlerinde kullanılan sirkülasyon pompaları, su basınçlandırma sistemleri ve atık su pompaları hakkında detaylı bilgiler verildi. Eğitimde aynı zamanda ürün portföyüne yeni eklenen güneş enerjisi pompası K-HA modelinin de tanıtımı yapılırken, K-HA model pompaları katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.