Bayraklı’nın karikatüristleri başarıya doymuyor

Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ, Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin bu yıl 9. kez düzenlediği "Hayvan Hakları" konulu karikatür yarışmasında ödüllere ambargo koyan Bayraklı'nın karikatüristlerini makamında ağırladı.
Bayraklı’nın karikatüristleri başarıya doymuyor

Bayraklı Belediyesi Karikatür Atölyesi'nin birbirinden yetenekli çocukları, Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin bu yıl 9. kez düzenlediği "Hayvan Hakları" konulu karikatür yarışmasında büyük başarı göstermişti. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, yarışmada 2 birincilik, 1 üçüncülük, mansiyon ve sergileme ödülü kazanan genç karikatüristleri makamında ağırladı.

Karikatüristlerle gurur duyduklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Karikatür sayfalarca yazıdan ya da dakikalarca konuşmadan daha etkili oluyor. Karikatür atölyemizde gerekten çok başarılı öğrencilerimiz var. 75. Yıl ve Muhittin Erener Semt Merkezlerinde çocukların karikatüre olan ilgileri beni oldukça mutlu ediyor. Yarışmalara katılmak, ödül almak hangi dalda olursa önemli. Belediye olarak karikatüre ayrı bir önem veriyoruz. Belli periyotlarla çıkan "Bayraklı mizah" isimli bir dergimiz var. Ayrıca bu yıl ulusal karikatür yarışmasının ikincisini düzenliyoruz" dedi. Başkan Karabağ yarışmaya katılan tüm yarışmacılara saat hediye etti.

Kaynak: