Bayram coşkusu Adese’de yaşanıyor

Adese, Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı kampanyalarla tüm müşterilerine bayram tadında alışveriş seçenekleri sağlıyor.
Bayram coşkusu Adese’de yaşanıyor

Adese’de şekerden lokuma, çikolatadan tatlı çeşitlerine, gıdadan temizliğe, konfeksiyondan ayakkabıya kadar yüzlerce ürün bayrama özel indirimlerle sunuluyor.

Kampanya ve indirimleriyle alışverişi kazanca dönüştüren Adese, Ramazan Bayramı’nda da bu indirimlerine devam ediyor. Yaklaşan bayram öncesinde Adese’de birçok markanın şeker, çikolata ve lokum çeşitleri en uygun fiyatlarla satışa sunulurken, Elit şeker ve çikolata çeşitlerinden her 35 TL’lik alışverişe 1 litre Adese Limonata hediye ediliyor. Ayrıca, Restore tatlı ve börek çeşitlerinde bol çeşit ve uygun fiyat avantajı sunan Adese,  müşterilerine bayrama özel 2 Temmuz Cumartesi gününe kadar tatlı ve börek çeşitlerinden tepsi ile sipariş verebilme imkânı sağlıyor. Unlu mamullerden 15 TL’lik alışveriş yapanlar ise 750 ml Algida Maraş Usulü sade dondurmayı 9,99 TL yerine 5,99 TL’ye alabiliyor.

Bayram temizliği için özel fırsatlar

Gelenekselleşen bayram temizliği için de özel kampanyalar düzenleyen Adese, temizlik ürünlerini uygun fiyatlarla birlikte pek çok hediye ile sunuyor. Adese’de bayrama özel Hayat Kimya ürünlerinden yapılacak 25 TL’lik alışverişlere 100’lü Famila peçete çeşitleri, 1440 ml Yumoş yumuşatıcı alışverişlerine fotoğraf çerçevesi, 50 TL ve üzeri Omo alışverişlerine ise basketbol potasıyla birlikte basketbol topu hediye ediliyor. Ayakkabı çeşitleri ve güneş kremlerinde de bayrama özel indirimler yapan Adese, BYR çocuk ayakkabı ve terlik çeşitlerinde yüzde 20, Arko güneş koruyucu ürünlerinde ise yüzde 30 kasada indirim uyguluyor. Adese’de Ramazan Bayramı’na özel gıdadan konfeksiyona birçok üründe indirim uygulanırken, ayrıca 4 Temmuz’a kadar Adese Online Market’ten alışveriş yapan herkese de 250 gr Gabol tahinli pide hediye ediliyor.