Bayram telaşı erken başladı

Mübarek Kurban Bayramı ve beraberindeki 9 günlük tatil ile birlikte Türkiye'de bayram telaşı erken başladı.
Bayram telaşı erken başladı

Mübarek Kurban Bayramı ve beraberindeki 9 günlük tatil ile birlikte Türkiye'de bayram telaşı erken başladı. Bayramı sevdikleri ile birlikte geçirmek isteyenler geleneksel bayram hazırlıklarına başlarken, vatandaşlar bayrama özel hazırlanan hediyelik lokum ve çikolata türü tatlılara yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye'nin değişik illerinde yaklaşık 80 şubesi ile kuruyemiş sektöründe hizmet veren Tuğba Kuruyemiş Kurban Bayramı nedeniyle birçok üründe bayrama özel indirim yaptı. Ülke genelindeki tüm şubelerde reyonları süsleyen ve bayrama özel hazırlanmış ürünler yoğun ilgi görürken, firma sadece kurban bayramı hediyeleşmesi için yaklaşık 100 bin paket özel ürün hazırladı.

Aynı zamanda kültür hizmeti vermeye çalıştıklarını ve asırlık bayram geleneğini sürdürmeye gayret ettiklerini belirten Tuğba Kuruyemiş Halkla İlişkiler Müdürü Meryem Yağmur Uzun, "Bizi biz yapan en önemli unsurlardan biri de özel günlerimizdir. Bunun içinde dini ve milli günlerimiz de yer almaktadır. Bu kapsamda her geçen gelenek ve göreneklerinin yanı sıra eski tadının kalmadığından dert yandığımız bayramlara eski tadını kazandırmak amacıyla bayrama özel hediyelik tatlar oluşturduk. Ve indirimli fiyatlarla da ülke genelindeki mağazalarımızdaki reyonlarda bayramlık ürünlerimiz yerini aldı.

Ve bayramlık ürünlerimiz de yoğun ilgi görüyor. Hedefimiz bayramların tadına tat katmak" diye konuştu.

Kaynak: