Bayram trafiğininde 2. gün bilançosu: 6 ölü, 17 yaralı

Bayram tatilinin ikinci gününde, yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 6 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı. Tatilin başlamasından bu yana yaşanan kazalarda ölü sayısı 16'ya, yaralı sayısı 61'e yükseldi.
Bayram trafiğininde 2. gün bilançosu: 6 ölü, 17 yaralı

Kurban Bayramı tatilinin ikinci gününde, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 6 kişi yaşamını yitirdi, 17 kişi yaralandı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 9 günlük bayram tatilinin ikinci gününde, Kahramanmaraş, Yozgat, Osmaniye, Ordu, Diyarbakır ve Sakarya'da meydana gelen kazalarda, 3'ü aynı aileden 6 kişi yaşamını yitirdi. Bu kazalarda 17 kişi de yaralandı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, bayram alışverişine çıkan aynı aileden 2'si çocuk 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Şefik Katı (35) idaresindeki 46 D 5528 plakalı otomobil, Elbistan-Malatya karayolunun 30. kilometresinde, karşı yönden gelen Yunus Emre Mert idaresindeki 06 YME 85 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücü Şefik Katı ile çocukları Arda (7) ve Rumeysa Katı (9) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan anne Cemile Katı (31) ise 112 Acil servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında ise Mehmet Bulut (31) idaresindeki 06 HB 9144 plakalı otomobilin, Yozgat-Sivas karayolunun 20. kilometresinde kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu, sürücü ile Yusuf (6), Tuba (23), Çiğdem (17), Sultan ve Muhammet Bulut (3), Hasan ve Aleyna Bölükbaşı yaralandı. Yaralılardan 15 yaşındaki Aleyna Bölükbaşı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Osmaniye ve Ordu'da meydana gelen trafik kazalarında ise 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Gün içinde ayrıca Diyarbakır'da meydana gelen kazada 6, Sakarya'da meydana gelen trafik kazasında da 2 kişi yaralandı.

Bayram tatilin başlamasından bu yana yaşanan kazalarda ölü sayısı 16'ya, yaralı sayısı 61'e yükseldi.