Bayramda onları unutmayalım!

Bayramlar kültürümüzde özel bir yere sahip. Bu bayram aile büyüklerinin yanında Ramazan Bayramı’nı huzurevlerinde sevdiklerinden uzakta geçirmek zorunda kalan yaşlıları unutmayalım.
Bayramda onları unutmayalım!

Bayramlar kültürümüzde özel bir yere sahip. Bu günlerin en güzel yanı da akrabalarımızla birlik ve beraberlik içesinde olmamızdır. Bu bayram aile büyüklerinin yanında Ramazan Bayramı’nı huzurevlerinde sevdiklerinden uzakta geçirmek zorunda kalan yaşlıları unutmayalım. Özellikle bayramlarda yaşlılarımız bizden ilgi ve sevgi bekliyor. Gözleri yollarda olan yalnızlıktan bir nebze olsun kurtulmak isteyen yaşlılarımızı ziyaret ederek bayramın coşkusunun onlarla da paylaşalım. 

EN BÜYÜK İSTEKLERİ UNUTULMAMAK

Bu günlerde huzurevlerinde kalan yaşlıların ziyaret edilmekten duyduğu memnuniyeti düşünerek en büyük talepleri unutulmamak olan bu insanları ziyaret edelim.  Çünkü ziyaretler o insanlar için çok önemli. Bizler çocuklarımıza, gençlerimize örnek olalım bayramlarda yaşlılarımızı, büyüklerimizi yalnız bırakmayalım. Bir gün bizimde yaşlanacağımızı unutmayalım. Onların ellerini öpüp hayır dualarını almak için bayramlar büyük fırsat. Bayramın mutluluğunu paylaşmak için yaşlılar, gençleri bekliyor.

İSMAİL POÇAN/YENİ HABER GAZETESİ