Bayramda piyasaya sürecekleri uyuşturucularla yakalandılar

Bayramda piyasaya sürecekleri uyuşturucularla yakalandılar

İzmir'de yapılan operasyonda uyuşturucu satıcılarının bayram öncesi piyasaya süreceği yaklaşık 2 bin 500 gram esrar maddesi, değişik renk ve şekillerde toplamda 17 bin adet ecstasy sentetik uyuşturucu haplar, uyuşturucu madde ticaretine yönelik uyuşturucu ve para alışverişlerinin not edildiği 2 adet not defteri ele geçirilirken, 2 kişi tutuklandı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalara kapsamında İ.P.(39) ile C.D (16) isimli şahısların, İstanbul'dan İzmir'e yüklü miktarda uyuşturucu hap getirecekleri ve bu hapları Buca'da günlük kiralanan stüdyo dairelerde saklayacakları, uyuşturucu hapları bayram tatili öncesinde özellikle piyasaya sürecekleri bilgisine ulaştı.

Banyo ve tuvaletlerin tavanlarına sakladılar

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından söz konusu adrese polis ekipleri baskın yaptı. İki şüpheli şahsın evden çıkma anında yakalayan ekipler, şüpheli İ.P.'nin üzerinden uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 4 bin 950 TL para ile yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise şüphelilerin banyo ve tuvaletlerin asma tavanlarının arasına sakladıkları yaklaşık 2 bin 500 gram esrar maddesi, değişik renk ve şekillerde toplamda 17 bin adet ecstasy sentetik uyuşturucu haplar, uyuşturucu madde ticaretine yönelik uyuşturucu ve para alışverişlerinin not edildiği 2 adet not defteri ele geçirildi.

Tamamlanan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen İ.P. ve C.D. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bayramda piyasaya sürecekleri uyuşturucularla yakalandılar

Bayramda piyasaya sürecekleri uyuşturucularla yakalandılar

Kaynak: