'Bayram'sız geçen hüzünlü doğum günü

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 300 gün önce kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan iki çocuktan Bayram Erol'un ailesi, oğullarına doğum gününde de kavuşamamanın üzüntüsünü yaşıyor.
'Bayram'sız geçen hüzünlü doğum günü

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 300 gün önce kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan iki çocuktan Bayram Erol'un ailesi, oğullarına doğum gününde de kavuşamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te evlerinin yakınında oynarken kaybolan komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol, uzun süre devam eden arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Erol ve Taşcı ailelerinin bir süre önce Tokat Valisi Cevdet Can'ı makamında ziyaret ederek çocuklarının bulunması için yardım talep etmesi üzerine tekrar başlatılan arama çalışmalarından da sonuç çıkmadı.

Aileler, çocuklarıyla ilgili gelecek bir haberi umutla beklerken, Bayram Erol'un ailesi çocuklarının doğum gününü acı içerisinde karşıladı. Aile, Bayram bulunamadığı için ikizi Berat'ın da doğum gününü kutlayamadı.

Bayram Erol'un annesi Adile Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 Ekim'in ikizleri Bayram ve Berat'ın doğum günü olduğunu belirtti.

Oğulları Bayram kaybolalı neredeyse bir yıl olacağını ifade eden Erol, yaşadıklarının çok zor olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Bayram'dan ayrı bir doğum günü geçiriyoruz. Çok üzgünüz ve mutsuzuz. İlk defa onsuz bir doğum günü. Bayram'ın ikizi Berat bugün sabah yanıma gelerek, 'doğum günüm, bana pasta alın' dedi. 'Oğlum üzgünüz, yapamayız' dedim. 'Kardeşin yokken senin doğum gününü kutlayamayız' dedim. Kutlayamazdım."

"Gözlerimiz kapıda ve emniyette"

Oğlu Bayram ve arkadaşı Dursun Kaan'dan gelecek bir haberi umutla beklediklerini anlatan anne Erol, "Çocuklar kaybolalı 300 gün oldu. Bir anne ve sevdikleri için çok zor bir şey. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Bir umutla bekliyoruz. Gözlerimiz kapıda ve emniyette. Çocuklarımızdan gelecek haberi bekliyoruz." diye konuştu.

Arama çalışmalarına rağmen çocuklara ulaşılamadığını ifade eden Erol, "Gören bilen varsa yine söylüyorum, Allah rızası için bize gelip söylesinler." dedi.

"Onu çok özlüyorum"

Bayram'ın ikizi Berat Erol ise ilk kez kardeşinden ayrı bir doğum günü geçirdiğini belirterek, "Bayram kaybolduğu için çok üzgünüm. Onu çok özlüyorum. Gelmesini istiyorum. Bugün doğum günüm olduğu için annemden pasta istedim, üzgün olduğu için almadı." ifadesini kullandı.