Baysangur: Hep birlikte ligde kalacağız!

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, 3-0 kazanılan Tarsus İdman Yurdu maçının ardından konuştu
Baysangur: Hep birlikte ligde kalacağız!

‘YÜKSELEN GRAFİĞİMİZ VARDI’
Tarsus maçından sonra konuşan teknik direktör Abdurrahman Baysangur, ‘Yükselen bir form grafiğimiz vardı. Ancak bunu saha sonuçlarına yansıtamıyorduk. Bugün yine zaman zaman iyi oynadık, zaman zaman oyundan düştüğümüz pozisyonlarda oldu. Ama artık çok iyi oyundan ziyade sonuca odaklanmıştık. Bu nedenle sahadaki veremediğimiz paslar, yapmış olduğumuz pozisyon hataları, yaşadığımız stresten kaynaklandı. Maçın her anı açıkçası oldukça heyecanlı geçti’ diye konuştu.   

‘TAKIMI LİGDE BIRAKACAĞIZ’
Skoru korumak adına çok erken savunma yapmaya başladıklarını hatırlatan Baysangur, ‘İkinci yarının hemen başında bulduğumuz ikinci golle biraz daha rahatladık. Skora baktığımız zaman gerçekten skor olarak öne geçtiğimiz zamanlarda futbolu daha iyi oynadığımızı gördük. Takımımız 3-0’dan sonra bunu net gösterdi. Çok önemli bir galibiyet aldık. İnşallah devamını getireceğimize inanıyorum. Gerçekten bir ivme yakaladık, inşallah bu takımı hep birlikte ligde bırakacağız’ ifadelerini kullandı.