Baysangur mazeret kabul etmiyor! ‘Paralar yatıyor, yemek çıkıyor’

Düşme hattındaki Anadolu Selçukspor’da göreve başlayan Abdurrahman Baysangur, ‘Daha önce benzer bir durumda göreve gelmiş ve takımı ligde tutmuştum. Başarmak için engel yok. Paralar yatıyor, yemek çıkıyor. Mazeret yok çok çalışacağız ligde kalacağız’ dedi
Baysangur mazeret kabul etmiyor! ‘Paralar yatıyor, yemek çıkıyor’

KİMSE ENDİŞELENMESİN!

Anadolu Selçukspor'da göreve yeniden gelen Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur,  ‘Geçen hafta as kadro yer alan 5 isimden yoksun çıktık. Buna rağmen oyuncularım sahada iyi mücadele ettiler. Oyundan kopmadan hareket ettiler. Puan getirecek golü bulamasak da deplasmanda 2 gol atıp, güçlü rakibe tepki vermek bizim takımımız için önemliydi. İlerleyen haftalar için olumlu sinyaller aldım. Ateş hattında olmamız kimseyi endişelendirmesin. Daha önce buna benzer bir tabloyla karşılaşmış ve şehir olarak birlik olarak üstesinden gelmiştik. Kalan haftalarda da tek yürek olup pilot takımımızı ligde tutacağız. Buna inanmasam görevi kabul etmezdim’ dedi.

‘PARALAR YATIYOR, YEMEK ÇIKIYOR’
Takımın kapanma ihtimalini oyuncularının mazeret göstermemeleri gerektiğini savunan Baysangur, ‘Kamuoyunda böyle bir iddia var. Biz de duyduk ama oyuncu grubunun işine odaklanması gerekiyor. Sonuçta paralar zamanında yatıyor. Yemek çıkıyor, kahvaltı çıkıyor. Her şey yolunda gidiyor. Her maça final havasında çıkacağız. Rakiplerimizin alacağı sonuçlar da önemli ama biz onlardan ziyade kendimiz işimizi bitireceğiz. Tokat ve Bandırma maçlarımız var. Onlar çok önemli. Tokat’ın havlu atma durumu olabilir. Yine Menemen şampiyonluğunu ilan ederse bizim maça rahat çıkabilir’ diye konuştu.

‘KONYALIYI MAHCUP ETMEK İSTEMİYORUZ’
Daha önce Anadolu Selçukspor’u 6’da 0 yaparak aldığını ve o takımı ligde tuttuğunu hatırlatan Baysangur, ‘Benzer bir durumla karşı karşıyayım. O dönem puan yoktu ama ligin boyu uzundu. Bu kez ligin boyu kısa ama puan var. Üst üste alacağımız galibiyetlerle bu ateş çemberinden bir şekilde çıkacağız. Oyuncularımızla da gerekli toplantılarımızı yaptık. Teknik ekibi de zorlu bir süreç bekliyor. Sürekli hesaplar yapacağız, rakiplerimizi analiz edeceğiz. Sıkıntılı bir süreçten geçeceğiz. Bu şehrin çocuğuz, yıllardır bu takıma hizmet ediyoruz. Bize verilen görevi yerine getirmek ve Konyalıyı mahcup etmek istemiyoruz’ ifadelerini kullandı.

VELİ ÖZKAN / KONYA YENİ HABER