BBP ve Alperen Ocakları'ndan ortak iftar

BBP ve Alperen Ocakları'ndan ortak iftar

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölbaşı İlçe Teşkilatı ve Gölbaşı Alperen Ocakları, iftar programında bir araya geldi.

BBP Ankara İl Başkanı Mahir Alay, iftarda yaptığı konuşmada, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü hakkında açılan davanın takipsizlik ile neticelenmesini eleştirdi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava dosyasının bu hacme ve boyuta eriştikten sonra başta siyasi iktidar olmak üzere sorumlu tüm resmi kurumların, bu davaya olan ilgi ve hassasiyetlerini kaybetmeye başladığını savunan Alay, "Dava sürecindeki ihmal, kusur ve kasıtların üstlerine başlarına bulaşmaya başlamasından aşırı rahatsız olan bir kesim siyasi ve bürokratik dosyanın bir an önce kapatılmasıyla ilgili gayretler içine girmeye başladı. Dava sürecine ve davayı yürüten kişilere müdahaleler iyice arttı. Dava süreci sulandırılmaya ve suni gündemlere, bir takım iç kavgalara, çatışmalara, tezgahlara malzeme yapılmaya çalışıldı." dedi.

 Alay, 2014 yılında da davada takipsizlik kararının verildiğini ama yaptıkları müracaat sonucu davanın devamı yönünde karar alındığını belirterek, "Yine 15 günlük yasal sürecin sonunda Kahramanmaraş Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine itirazımızı yapacağız. Ve inanıyoruz ki yanlış hesap Bağdat'tan dönecektir. Hala bu ülkede vicdanı ile karar verecek hakimler vardır." ifadelerini kullandı.

BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Özcan Abdurrahmanoğlu da tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

İftar programına, Gölbaşı Alperen Ocakları Başkanı Burak Gülhan ve çok sayıda partili katıldı.