Begovic ve Medunjanin Belçika maçından umutlu

Bosna Hersekli milli futbolcular Begovic ve Medunjanin, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yarın deplasmanda oynayacakları Belçika maçından iyi bir sonuç almayı umduklarını söyledi.
Begovic ve Medunjanin Belçika maçından umutlu

Bosna Hersekli milli futbolcular Asmir Begovic ve Haris Medunjanin, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yarın deplasmanda oynayacakları Belçika maçından iyi bir sonuç almayı umduklarını söyledi.

İngiltere'nin Chelsea ekibinde mücadele eden Bosna Hersek Milli Takımı'nın file bekçisi Begovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belçika ile oynayacakları karşılaşmayı "büyük bir maç" olarak nitelendirerek, "Her futbolcu, böyle maçlarda forma giymek ister." dedi.

Sahip oldukları kaliteye ve takımın karakterine inandıklarını aktaran Begovic, "Belçika evinde oynuyor ve maçın favorisi fakat akıllı bir oyunla iyi sonuç alabileceğimizi umuyorum." diye konuştu.

Begovic, Belçika maçında alacakları bir puanın da kendileri için iyi olacağını belirterek, "En önemlisi akıllı oynamamız." ifadesini kullandı.

Chelsea ile şampiyonluk istiyor

Geçen yılki kötü sezonun ardından bu yıl Chelsea ile şampiyonluk yaşamak istediğini kaydeden 29 yaşındaki Begovic, "Kulübün beklentisi bu yönde. Üzerimizdeki baskı çok büyük. Çok iyi bir takıma sahibiz ama geçen sezonu 10. bitirdiğimizi de göz önünde bulundurursak, bizim için ilk adım Avrupa kupalarına katılabilmek." yorumunu yaptı.

Begovic, Chelsea'da Courtois'nın yedeği olmayı sorun etmediğini belirterek, "Chelsea'de mutluyum. Herkes as kaleci olmak ister, ben de istiyorum ama daha önemlisi dünyanın en büyük kulüplerinden birinde forma giymem. Burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Medunjanin: Grubun favorisi Belçika

Bosna Hersek Milli Takımı'nın tecrübeli isimlerinden Haris Medunjanin, Belçika maçının önemini tüm oyuncuların bildiğini ifade ederek, Estonya'yı 5-0 gibi farklı bir skorla yendikten sonra taraftarın beklentisinin de arttığını kaydetti.

Her takımın kusurları olduğunu belirten 31 yaşındaki Medunjanin, "Hepimiz grubun favorisinin Belçika olduğunu biliyoruz ama elimizden gelenin en iyisini yaparsak ve sahanın her yerinde mücadele edersek iyi bir sonuç alabiliriz. Belçika, hücumda açık bir futbol oynamayı seviyor. Buna izin verirsek, sonuç iyi olmaz. Sürekli oyuna konsantre olmalı, baskı kurmalıyız." şeklinde görüş belirtti.