Belediye çalışanlarından Mehmetçik'e bayram tebriği

Belediye çalışanlarından Mehmetçik'e bayram tebriği

Denizli'de, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve belediye personeli, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına destek vererek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerine Ramazan Bayramı için kartpostal gönderdi.

Subaşıoğlu ve 200 belediye çalışanı, PTT'ye giderek terör örgütüne karsı sürdürülen operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere duygularını yazdığı kartpostalları gönderdi.

Belediye Başkanı Subaşıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan asker ve polislere moral vermek, motivasyonlarını artırmak, milli birlik, beraberlik ve hoşgörüyü pekiştirmeye katkıda bulunmak üzere başlatılan kampanyaya kendisinin de katıldığını söyledi.

Bayramların birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşmaya vesile olması açısından önemli olduğunu ifade eden Muhammet Subaşıoğlu, "Ülke olarak kalkınma hamleleri gerçekleştiriyoruz. Hal böyle olunca da ülkemizin başarısını istemeyen güçler kanlı elleriyle ülkemiz üzerine planlar yapıyor. Yüz yıllardır hep böyle oldu. Bunun için ülke olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Bayramlar da buna vesile olmalı. En yakından başlayarak mümkün olan herkesle bayramlaşmak, bayram vesilesiyle hal hatır sormak, millet olarak kenetlenmemize vesile olacaktır. Bu yazdığımız kartlarda, bu vatan uğruna gözünü bile kırpmadan canını ortaya koyan Mehmetçik'imize bir nebze olsun moral olacak. Birlik ve beraberliğimizi bir nebze olsun perçinleyecektir." dedi.