Belediye’den özel hastane için cazip arsa

Ereğli Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla aldığı, şehrin en değerli ve merkezi yerinde olan Uğur Mumcu Caddesi’ndeki yaklaşık 6 Bin metrekarelik arsa Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatlarıyla özel hastane yapımı için cazip fiyatlarla yat
Belediye’den özel hastane için cazip arsa

Ereğli Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla aldığı, şehrin en değerli ve merkezi yerinde olan Uğur Mumcu Caddesi’ndeki yaklaşık 6 Bin metrekarelik arsa Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatlarıyla özel hastane yapımı için cazip fiyatlarla yatırımcıları bekliyor.

        Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özgüven: “Ereğli’mizin sorunlarına köklü çözümler üretmeye devam ediyoruz. Hizmet noktasında dört koldan çalışmalarımızı sürdürürken şehrimizde önemli eksiği gidermenin yanında istihdam da sağlayacak projeler üretmeye özen gösteriyoruz. İlçemizde Özel Hastane eksikliği açıkça hissediliyor. Göreve geldiğimiz günden beri Özel Hastane için yoğun bir gayret sarf ettik. Özellikle daha önce Alman Hastanesi’nin bulunduğu yeri almak için önemli mesafe kat ettik ancak buradaki eski müstecirlerin uzlaşmaz tavrı nedeniyle yarıda kaldı. Bunun üzerine Belediyemiz öz kaynaklarıyla satın aldığımız Uğur Mumcu Caddemizdeki yaklaşık 6 Bin metrekarelik arsamızı Özel Hastane yapımı için %10 yada %20 arası bir peşinat ve uzun vadeli yayılan bir ödeme planıyla tahsis edeceğiz. Burayı alacak kişiler 6 ay içerisinde çalışmalara başlayacak ve 24 ay içerisinde hastane yapımını tamamlayacaklar. Bu noktada müteşebbislerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.