Beşiktaş, eksi 10'da tur arayacak

Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına konuk olacak siyah-beyazlı takımı, zorlu koşullar bekliyor.
Beşiktaş, eksi 10'da tur arayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nun 6. haftasında 6 Aralık Salı günü Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına konuk olacak Beşiktaş, zorlu hava koşullarında mücadele edecek.

Siyah-beyazlı ekip, soğuk havanın yanı sıra zaman zaman yağan karla sıkıntılı bir zeminde tur arayacak. Ukrayna'da dereceler ortalama eksi 6'yı gösterirken, maç saatinde bunun eksi 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Beşiktaş, Dinamo Kiev karşılaşmasının son hazırlığını mücadelenin oynanacağı Kiev Olimpiyat Stadı'nda yaparak, hava şartlarına ve saha zeminine alışmaya çalışacak.

Ukrayna'nın başkenti Kiev

Siyah-beyazlı takımın tarihin en kritik maçına tanıklık yapacak Ukrayna'nın başkenti Kiev, ülkenin en büyük kenti olarak dikkati çekiyor.

İçinden Dinyeper nehri geçen Kiev'in metro hattı dünyanın en büyük hatlarından biri özelliği taşıyor.

Kievliler soğuk hava ve kar yağışına rağmen yeni yıl hazırlıklarını da sürdürüyor. Alışveriş merkezlerinde yoğunluk gözlenirken, sokaklardaki yoğunluk dikkati çekiyor. Şehrin en canlı yerlerinden Maidan Nezalezhnosti'de gerçekleştirilen etkinlikler renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Beşiktaşlı taraftarlar da gelmeye başladı

Takımlarına kritik maçta destek vermeyi amaçlayan Beşiktaşlı taraftarlar da Kiev'e gelmeye başladı.

Bazı taraftarlar, karşılaşmadan iki gün önce Ukrayna'ya ulaşırken bugün ve yarın da siyah-beyazlıların Kiev'e gelmesi bekleniyor.

Beşiktaşlı taraftarlar, Kiev sokaklarında tur atarak zaman zaman takımları lehine de tezahüratlar yapıyor.

Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak maçta 5 bine yakın siyah-beyazlının takımlarına destek vereceği bildirildi.