"Beşiktaş taraftarının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Fabricio, "Beşiktaş taraftarının dünyanın en iyisi olduğunu duydum. Onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum." dedi.
"Beşiktaş taraftarının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Beşiktaş'ın kadrosuna dahil ettiği İspanyol kaleci Fabricio Agosto Ramirez, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Beşiktaş formasını hak eden bir oyuncu olduğumu taraftarlarımıza kanıtlayacağım." dedi.

Siyah-beyazlı kulübün çok büyük tarihe ve taraftara sahip olduğuna dikkati çeken İspanyol kaleci, "Beşiktaş geçen sezon şampiyon oldu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Beşiktaş taraftarının dünyanın en iyisi olduğunu duydum. Onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bu kadar ateşli bir taraftara sahip olan kulüp çok büyük bir kulüptür." diye konuştu.

"Beşiktaş formasını hak eden bir oyuncu olduğumu kanıtlayacağım"

Komple bir kaleci olduğunu anlatan siyah-beyazlı oyuncu, şunları kaydetti:

"Ön plana çıkan bir tarafım yok. Bütün özelliklerim orantılı. Türkiye ligi İspanya'ya göre farklı. Hava topları önemli. Beşiktaş, hücum oynayan bir takım olduğu için defansın arkasına atılacak toplar da büyük önem kazanıyor. Oynadığım zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Mario Gomez, Jose Sosa ve Ricardo Quaresma dünya çapında kaliteli oyuncular. Kaliteli oyuncularla oynamak çok önemlidir. Onlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Futbolu yaşıyorum. Fizik olarak hazır olduğumu söyleyebilirim. Beşiktaş formasını hak eden bir oyuncu olduğumu taraftarlarımıza kanıtlayacağım.