Beşiktaş ve Galatasaray Mehmet Topal için atakta

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın mevcut şartlarda sözleşme yenilenmeyeceğini söylediği Mehmet Topal için Beşiktaş ve Galatasaray atağa kalktı.
Beşiktaş ve Galatasaray Mehmet Topal için atakta

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş'ın şampiyonluğu kazanmasında büyük rol oynayan isimlerden Atiba Hutchinson'ın isminin West Ham United'la anılması ve transferin neredeyse bitmek üzere olduğu iddiaları ortalarda dolaşırken Beşiktaş'tan da bir transfer atağı geldi.

Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın Fenerbahçe'yle sözleşme yenileme konusunda sıkıntılar yaşayan Mehmet Topal'ın menajeriyle bir transfer görüşmesi gerçekleştirdiği ve nabız yokladığı öğrenildi.

Atiba'nın takımdan ayrılması durumunda yerini Topal'la doldurmayı planlayan Beşiktaş'ın milli futbolcunun şartları konusunda ilk bilgileri aldığı ve duruma göre transfer için teklif götüreceği gelen bir diğer bilgi.

ALTIPARMAK: GALATASARAY'LA GÖRÜŞTÜK

Yeni sözleşmesindeki yüksek fiyat talebi nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da sert şekilde eleştirdiği Topal ile ilgili son durum değerlendirmesini menajeri yaptı.

Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak Hürriyet'e yaptığı açıklamada; sarı lacivertli kulüp ile görüşmeler konusunda beklemede olduklarını belirterek başka hiç bir kulüple para konuşmadıklarını belirtti. Galatasaray'ın kendisini aradığını doğrulayan Altıparmak "Ancak ne para konusu açıldı ne de böyle bir anlaşma gündeme geldi" ifadelerini kullandı.