Beşiktaş yine statsız kaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 18 Aralık Perşembe günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçı oynayacak stat bulamıyor.
Beşiktaş yine statsız kaldı

Beşiktaş'ta yeni bir stat krizi yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor maçını Bolu Atatürk Stadı'nda oynamak istiyordu. Ancak Batı Karadeniz ekibi bu teklife olumsuz yanıt verdi. 18 Aralık Perşembe günü saat 20:30'da oynanacağı açıklanan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının hangi statta olacağı konusunda Beşiktaş yönetiminin arayışları sürüyor.

Siyah-beyazlı takım, 21 Aralık Pazar günü Süper Lig'deki Akhisar Belediyespor mücadelesine ev sahipliği yapacak Başakşehir Stadı'nın zeminin yıpranmasını istemiyor. Atatürk Olimpiyat Stadı da zemin ve aydınlatma sisteminin bakımda olması nedeniyle alternatifler arasında çıkarıldı.

Beşiktaş yönetiminin, Çaykur Rizespor maçını gündüz saatlerinde Sarıyer Ziya Öniş Stadı'nda oynama başvurusu da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından reddedildi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da statlarını vermeye yanaşmadığı Beşiktaş yönetimi, yaklaşık 48 saat kalan maç için stat bulmak amacıyla yoğun bir mesai harcıyor.

(NTV Spor)