'Beşiktaş'a gelmek için çok çabaladım'

Beşiktaş'ın İngiltere 1. Futbol Ligi (Premier Lig) takımlarından Leicester City'den transfer ettiği Gökhan İnler, "Beşiktaş'a gelmek için çok çabaladım." dedi.
'Beşiktaş'a gelmek için çok çabaladım'

Beşiktaş'ın İngiltere 1. Futbol Ligi (Premier Lig) takımlarından Leicester City'den transfer ettiği Gökhan İnler, Beşiktaş'a gelmek için çok çabaladığını söyledi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Gökhan, siyah-beyazlı takıma transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Küçüklüğümden beri Beşiktaşlıyım. Bu transfer döneminde gelmeyi çok istedim. Başkanımız Fikret Orman ve teknik direktörümüz Şenol Güneş'e çok teşekkür ederim. Beşiktaş'a gelmek için çok çabaladım. Amokachi dönemini yaşadım. O takımı hep takip ettim. Beşiktaş ile büyüdüm." ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında çok güçlü takımlar olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, şunları kaydetti:

"Kura çekimini izledim ve Napoli'nin çıkacağını hissettim. Şampiyonlar Ligi'nde her şey olabilir. Her maç çok önemli. Sistem olarak ikili ya da üçlü oynayabilirim. Arkadaşlarımla pozisyon değiştirebilirim. Benim için takıma yararlı olmak önemli. Asist yapmayı ve gol atmayı seviyorum. Kalbimi sahada göstereceğim. Takıma yüzde yüzümü vereceğim. Şenol Güneş çok iyi kalpli. Pozitif bir konuşma yaptık. Böyle büyük bir hocayla çalışacağım için çok mutluyum."

Gökhan İnler, Beşiktaş taraftarı önünde futbol oynamanın gurur verici olacağını da sözlerine ekledi.